Allround Monteur M › Eska

Allround Monteur M

Posted at 6 December 2019

Zit techniek in je genen en wil je jezelf verder ontwikkelen binnen je vakgebied dan ben je bij Eska aan het juiste adres. “We’re in, are you?”

Wie zijn wij?

Eska is de wereldmarktleider in de markt voor grafisch karton. Eska is van oudsher een traditioneel productiebedrijf, maar is zich volop aan het ontwikkelen waarbij de focus meer en meer op de luxe verpakkingen komt te liggen. Uit 100% gerecycled papier maakt Eska meer dan 275.000 ton karton in twee fabrieken in Hoogezand en Sappemeer. Daarnaast heeft Eska snij- en distributiecentra in Virginia (USA), Milaan en Barcelona. Eska karton wordt onder andere gebruikt voor boeken (o.a. Harry Potter boeken), ordners, puzzels en luxe verpakkingen (o.a. Gucci, Dalmore). Eska hecht veel waarde aan duurzaamheid. Naast het gerecycled papier wat wij als grondstof voor ons product gebruiken verbranden wij onze rejects. Wij gebruiken vervolgens de vrijgekomen warmte in het proces en hoeven onze rejects niet af te voeren. Binnen Eska willen we de kennis en het gebruik van duurzame processen naar een nog hoger niveau tillen. Duurzaamheid is een topprioriteit voor Eska.

Wat ga je doen als Allround Monteur M?

Als Allround Monteur M houd je je bezig met het onderhouden (zowel preventief als correctief) van alle installaties van de verschillende papier- en kartonmachines waarbij het zwaartepunt op de werktuigbouw ligt, met zo nu en dan een elektrotechnische zijsprong. Jij zorgt ervoor dat onze machines in een perfecte conditie blijven. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband en bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van periodiek onderhoud en het oplossen van storingen. Of het nu gaat om storingen in lagers, pompen, hydrauliek of mechaniek, jij gaat het oplossen! Hierbij handel je oplossingsgericht en schakel je bij zeer gecompliceerde storingen tijdig hulp in. Verder volg en geef je instructies en rapporteer je je werkzaamheden in een geautomatiseerd onderhoudsbeheersysteem (Ultimo). Als professional stop je niet na het oplossen van het probleem, maar duik je in de achterliggende oorzaken om zo het probleem in de toekomst te voorkomen. Naast deze fulltime en uitdagende functie ga jij ook jezelf verder ontwikkelen. Dit kan op zowel mechanisch als elektrisch gebied waardoor je nog beter in jouw functie wordt. Consignatie maakt onderdeel uit van deze functie.

Over de afdeling

Je werkt binnen de afdeling Technische Dienst samen met circa 11 monteurs (zowel op Elektrisch als Mechanisch vlak).

Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding op het gebied van Werktuigbouwkunde op MBO 4 niveau.
  • Kennis van werktuigbouwkundige installaties.
  • Ervaring in een productie-omgeving is naast ervaring met lassen (MIG en TIG) een pre.
  • Kennis van methoden en technieken voor onderhoud en revisie in de procesindustrie.
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Kennis van onderhoudsbeheersystemen (Ultimo, SAP en Maximo).

Dit ben jij

  • Je bent zelfstandig en neemt initiatief.
  • Je bent stressbestendig en weet de juiste prioriteiten te stellen.
  • Je bent nauwkeurig en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Je pakt nieuwe dingen snel op en kunt snel je weg vinden in een nieuwe organisatie.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een inhoudelijke aantrekkelijke functie met voldoende uitdaging, ontwikkelingsmogelijkheden en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Fulltime dienstverband.

Vragen of belangstelling?

Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling HR, telefoon 0598 – 318 302.
Wanneer je geïnteresseerd bent stuur dan voor 14 oktober 2019 je CV en motivatie gericht aan mevrouw M. de Jong, Junior HR-adviseur, naar: m.dejong@eska.com.