Applicatiebeheerder (functioneel) › Eska

Applicatiebeheerder (functioneel)

Posted at 22 October 2017

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en wil je jezelf verder ontwikkelen binnen je vakgebied dan ben je bij Eska aan het juiste adres. “We’re in, are you?”

Wie zijn wij?

Eska is de wereldmarktleider in de markt voor grafisch karton. Eska is van oudsher een traditioneel productiebedrijf, maar is zich volop aan het ontwikkelen. Vorig jaar november heeft Eska de Groninger Ondernemersprijs op overtuigende wijze gewonnen waarmee we met recht kunnen zeggen dat het een voorrecht is om voor Eska te mogen werken. Uit 100% gerecycled papier maakt Eska meer dan 250.000 ton karton in twee fabrieken in Hoogezand en Sappemeer. Daarnaast heeft Eska distributiecentra in Virginia (USA), Milaan en Barcelona. Eska karton wordt onder andere gebruikt voor boeken (o.a. Harry Potter boeken), ordners, puzzels en luxe verpakkingen. Zo wordt het karton voor de luxe verpakkingen van o.a. Gucci bij Eska gemaakt.

Werkzaamheden

Als applicatiebeheerder binnen de ICT-afdeling ben je met name verantwoordelijk voor het onderhoudsbeheersysteem en de technische inkoop via Ultimo. Je monitort, bewaakt en beheert de applicaties van Ultimo. Je zorgt ervoor dat de applicaties aansluiten op de wensen van de gebruikers met als doel de bedrijfsprocessen te optimaliseren. Als Applicatiebeheerder sla je bruggen tussen de wens en de oplossing, tussen de business en ICT. Je verliest hierbij de opgestelde ICT-strategie niet uit het oog. Je beheert, ontwikkelt en onderhoudt de documentatie van de applicatie zodanig dat deze overeenkomt met de actuele staat van de systemen. Het beheer van o.a. Ultimo en het uitrollen hiervan is jouw verantwoordelijkheid.

Over de afdeling

Een deel van de werkzaamheden binnen ICT bestaat uit het ondersteunen van veranderingen in de operatie door het implementeren van nieuwe applicaties en bedrijfsprocessen en het onderhouden daarvan. Er wordt gewerkt in teamverband, waarin onder meer expertises rondom procesanalyse, functioneel beheer, applicatiebeheer, informatieanalyse, realisatie en tests van applicaties zijn gebundeld.

Functie-eisen

- Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding in een ICT richting dan wel
  Bedrijfskundige Informatica.
- Je hebt minimaal 2 a 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Projectervaring
  is een pre evenals kennis van Ultimo.
- Je hebt ervaring met Itil, BISL & ASL en een gedegen kennis van informatietechnologie.
- Je hebt goede kennis van de ontwikkelingen die er spelen op de markt.
- Je hebt kennis van bedrijfsprocessen en ervaring in een productieomgeving.

Dit ben jij

- Je bent communicatief en sociaal vaardig (zowel mondeling als schriftelijk).
- Je bent zelfstandig, proactief, nieuwsgierig en leergierig.
- Je bent in staat processen te evalueren en te optimaliseren.
- Je hebt oog voor de verschillende belangen die spelen binnen de organisatie.
- Je handelt en adviseert proactief en kijkt daarbij over grenzen heen.
- Je weet goed wat er binnen en buiten de organisatie speelt op je vakgebied, zeker
  ten aanzien van de toenemende automatisering.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een inhoudelijke aantrekkelijke functie met voldoende uitdaging en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Fulltime dienstverband.

Vragen of belangstelling?

Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling HR, telefoon 0598 – 318 302.
Wanneer je geïnteresseerd bent kun je je CV en motivatie gericht aan mevrouw M. de Jong, Junior HR-adviseur, sturen naar: m.dejong@eska.com.
Voor meer informatie over Eska verwijzen wij je naar onze website: www.eska.com