Junior Controller › Eska

Junior Controller

Posted at 16 August 2017

Ben je net klaar met je studie of ben je klaar voor de volgende stap en wil je jezelf verder ontwikkelen binnen je vakgebied dan ben je bij Eska aan het juiste adres. “We’re in, are you?”

 

Wie zijn wij?

Eska is wereldmarktleider in de markt voor grafisch karton. Uit 100% gerecycled papier maakt Eska meer dan 250.000 ton karton in twee fabrieken in Hoogezand en Sappemeer. Daarnaast hebben we distributiecentra in Virginia (USA), Milaan en Barcelona. Eska karton wordt onder andere gebruikt voor boeken (o.a. Harry Potter boeken), ordners, puzzels en luxe verpakkingen. Zo wordt het karton bijvoorbeeld voor luxe verpakkingen van Gucci bij Eska gemaakt.

Werkzaamheden

Als Junior Controller beschik je over een proactieve houding en help je mee met het verbeteren van de operationele processen. Daarnaast ben je breed inzetbaar binnen de bedrijfsvoering. Je werkt intensief samen met anderen binnen zowel de afdeling als de rest van de organisatie. De werkzaamheden van Junior Controller variëren van het uitvoeren van interne controles tot het op orde houden en analyseren van financiële en niet-financiële data. Je onderhoudt contacten met onze buitenlandse vennootschappen, adviseert deze daar waar nodig en ondersteunt de controller bij diverse ad-hoc werkzaamheden.

Functie-eisen

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding in een financiële richting (BA, BE of SPD)
  • Je kan goed overweg met Microsoft-office applicaties, waaronder Excel
  • Je hebt kennis van de administratieve organisatie en interne controle
  • Je beheerst de Engelse taal zowel in woord als geschrift.

Dit ben jij

  • Je opereert klant- en resultaatgericht en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk)
  • Je bent zelfstandig, stressbestendig en proactief
  • Je bent in staat processen te evalueren en te optimaliseren
  • Je bent nieuwsgierig en bovenal kritisch, maar blijft flexibel en oplossingsgericht
  • Je weet goed wat er binnen en buiten de organisatie speelt op je vakgebied, zeker ten aanzien van de toenemende automatisering
  • Je bent punctueel en hebt een goed cijfermatig en analytisch inzicht.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een inhoudelijke aantrekkelijke functie met voldoende uitdaging en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Fulltime dienstverband.

Vragen of belangstelling?

Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling HR, telefoon 0598 – 318 302.
Wanneer je geïnteresseerd bent, kun je je CV en motivatie, gericht aan mevrouw M. de Jong, Junior HR-adviseur, sturen naar: m.dejong@eska.com.