Maintenance Manager › Eska

Maintenance Manager

Posted at 25 May 2018

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en wil je jezelf verder ontwikkelen binnen je vakgebied dan ben je bij Eska aan het juiste adres. “We’re in, are you?” 

Wie zijn wij?

Eska is de wereldmarktleider voor grafisch karton. Eska is van oudsher een traditioneel productiebedrijf, maar is zich volop aan het ontwikkelen. Vorig jaar november heeft Eska de Groninger Ondernemersprijs op overtuigende wijze gewonnen waarmee we met recht kunnen zeggen dat het een voorrecht is om voor Eska te mogen werken. Uit 100% gerecycled papier maakt Eska meer dan 250.000 ton karton in twee fabrieken in Hoogezand en Sappemeer. Daarnaast heeft Eska distributiecentra in Virginia (USA), Milaan en Barcelona. Eska karton wordt onder andere gebruikt voor boeken (o.a. Harry Potter boeken), ordners, puzzels en luxe verpakkingen. Zo wordt het karton voor de luxe verpakkingen van o.a. Gucci bij Eska gemaakt. 

Werkzaamheden:

Als Maintenance Manager ben je verantwoordelijk voor de Technische Dienst van beide locaties. Hierbij geef je direct leiding aan de Technische Dienst op locatie Hoogezand en stuur je tevens de Manager Techniek Sappemeer aan. Je bent eindverantwoordelijk voor de uitvoering van het correctieve en preventieve onderhoud en het beheer aan de technische installaties. Daarnaast coördineer je de modificatieprojecten. Hierbij horen ook de personele begroting, het initiëren van investeringsvoorstellen en het maken van contractafspraken met leveranciers voor de inhuur van derden. Je stelt het meerjarig onderhoudsplan voor de Technische Dienst op en bent verantwoordelijke voor het realiseren van de in het jaarplan opgestelde doelen en het daarbij behorende jaarbudget. Je bent continu gericht op verbetering en ontwikkelt de afdeling samen met de Manager Techniek Sappemeer naar een hoger level. Het is jouw taak om verbetertrajecten in gang te zetten en te begeleiden. Daarbij geef je je medewerkers inzicht en creëer je draagvlak. Het ontwikkelen van medewerkers en het stimuleren van effectief teamwork binnen de afdeling behoort tot jouw verantwoordelijkheid. Je bent de sparring-partner van de productiemanager, samen zorgen jullie voor een optimaal functionerend productieproces. Zo ontwikkel je Eska naar een continu op verbetering gerichte maintenance organisatie waarbij downtime tot een minimum wordt teruggebracht.

Kwaliteit en veiligheid staan hoog in het vaandel. Je ziet toe op het naleven van de bijbehorende voorschriften en instructies. 

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste manager die in staat is om zijn medewerkers mee te krijgen in veranderprocessen. Kenmerkend voor jouw stijl van leidinggeven is dat je resultaatgericht, analytisch en verbindend bent. Je hebt een afgeronde technische opleiding op HBO- dan wel WO-niveau en hebt ervaring binnen een technische productieomgeving, bij voorkeur in de procesindustrie. Je hebt kennis van en ervaring met onderhoudsprocessen en -systemen. Daarnaast heb je bij voorkeur ervaring met WCM, Lean Six Sigma en TPM. 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een zelfstandige, boeiende en uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Het betreft een fulltime dienstverband. 

Vragen of belangstelling?

Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling HR, telefoon 0598 – 318 302.
Wanneer je geïnteresseerd bent kun je je CV en motivatie gericht aan mevrouw M. de Jong, Junior HR-adviseur, sturen naar: m.dejong@eska.com.
 

Een assessment kan onderdeel van de sollicitatieprocedure uitmaken.