Trainee Operator C › Eska

Trainee Operator C

Posted at 17 December 2018

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Operator C en wil je jezelf verder ontwikkelen, dan ben je bij Eska aan het juiste adres. “We’re in, are you?” 

Wie zijn wij?

Eska is de wereldmarktleider in de markt voor karton. Eska is van oudsher een traditioneel productiebedrijf, maar is zich volop aan het ontwikkelen. In november 2016 heeft Eska de Groninger Ondernemersprijs op overtuigende wijze gewonnen waarmee we met recht kunnen zeggen dat het een voorrecht is om voor Eska te mogen werken. Uit 100% gerecycled papier maakt Eska meer dan 250.000 ton karton in twee fabrieken in Hoogezand en Sappemeer. Daarnaast heeft Eska snij- en distributiecentra in Virginia (USA), Milaan en Barcelona. Eska karton wordt onder andere gebruikt voor boeken (o.a. Harry Potter boeken), ordners, puzzels en luxe verpakkingen. Zo wordt het karton voor de luxe verpakkingen van o.a. Gucci bij Eska gemaakt.  
 

Werkzaamheden:

Ben jij in staat om met je kritische blik en scherp analyserend vermogen, het productieproces op een zodanige wijze aan te sturen zodat de maximale efficiëntie wordt gerealiseerd? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij zorgt als Operator C voor een ongestoord procesverloop en neemt maatregelen indien er afwijkingen optreden. Hierbij doe je een beroep op jouw probleemoplossend vermogen. Daarnaast zorg jij voor tijdige en adequate 1e lijns onderhoud aan de machines. Je registreert alle relevante gegevens m.b.t. productie en kwaliteit en bent verantwoordelijk voor een juiste overdracht van informatie aan je collega’s en alle andere betrokkenen. Tenslotte verricht je transportwerkzaamheden m.b.v. rijdend materiaal. In voorkomende gevallen geef je als Operator C functioneel leiding. Als Operator C ben je werkzaam in een  5-ploegendienst.  
 

Functie-eisen:

  • Minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding. Enige jaren werkervaring is een pré.  
  • Kennis van betreffende bedrijfsprocessen en –technieken.  
  • In het bezit van een geldig BHV-certificaat of bereid om deze te halen. 
  • Kennis van Arbo, Milieu, ISO en overige bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften. 

Dit ben jij:

  • Je bent communicatief en sociaal vaardig (zowel mondeling als schriftelijk). 
  • Je kunt goed plannen en organiseren en bent resultaatgericht.
  • Je denkt niet in problemen, maar in oplossingen.
  • Je kunt goed samenwerken, maar bent daarnaast ook zelfstandig. 
  • Je bent vasthoudend en stressbestendig. 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een inhoudelijke aantrekkelijke functie met voldoende uitdaging, ontwikkelingsmogelijkheden en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Fulltime dienstverband. 

Vragen of belangstelling?

Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling HR, telefoon 0598 – 318 302. Wanneer je geïnteresseerd bent stuur dan je CV en motivatie gericht aan mevrouw  M. de Jong, Junior HR-adviseur, naar: m.dejong@eska.com. 
 
Voor meer informatie over Eska verwijzen wij je naar onze website: www.eska.com.